Valuta:
Thuis >  Verzenden & retouren

Verzenden & retourenToen mijn bestelling wordt verzonden? Wanneer zal het aankomen?
Als uw bestelling is geplaatst, kan de bestelling nog dezelfde dag worden verscheept, als je niet zal worden verzonden op maandag. U ontvangt een bevestiging per e-mail ontvangen zodra uw bestelling is verzonden. Voordat het uitchecken, ziet u verschillende data van aankomst geschat, afhankelijk van het type van de scheepvaart u selecteert. De levertijd is 3-5 dagen.

Wat is de status van mijn bestelling? Hoe kan ik mijn bestelling volgen?
Zodra u een bestelling heeft geplaatst, kunt u de status op elk moment controleren. Om uw bestelling door deze pagina te volgen. Of neem contact op met onze klantenservice: u een bevestiging e-mail die de verzending tracking informatie zal bevatten ontvangen.

VRAGEN terug / exchange?
Wat is uw rendement / uitwisseling beleid?
Wij garanderen onze producten vrij zijn van fabricagefouten en defecte punt voor een terugbetaling of omruiling te accepteren. Met inachtneming van de onderstaande beperkingen, niet gewassen, niet-gedragen, niet-gebruikte of defecte goederen kunnen binnen 10 dagen worden geretourneerd na aankoop voor een uitwisseling of terugbetaling.

Neem dan contact met ons op om
en wij zullen u voorzien van verdere instructies over waar aangiften moeten worden verzonden, en het bedrag zal worden terugbetaald.

Los uw probleem
Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om (Contact) . Wij zullen uw verzoek of klacht zo snel mogelijk te reageren verwerken.

Terug